Het is heel lang geleden dat ik nog eens naar een groot festival geweest ben. Maar nu zaterdag ga ik nog eens naar Pukkelpop zie.
‘t Zal weliswaar maar voor één dag zijn en zonder tent, want zondagavond vertrek ik richting Amsterdam voor een 4-daagse opleiding, en daar wil ik toch een beetje fris voor zijn.

Daarnet heb ik nog eens gekeken welke bands er zaterdag allemaal komen en mijn ideale parcour uitgestippeld:
Monica Electronica, Booka Shade (live), The Streets, Trentemoller (live), CocoRosie of Goldie, LCD Soundsystem, Nine Inch Nails!!!, Sonic Youth, Absynthe Minded of Tool en dan (waarschijnlijk doodmoe) den auto in en huiswaarts.

Ik betwijfel of dit parcour haalbaar is, want er moet bijna telkens van weide/tent veranderd worden en het is allemaal wat kort op elkaar. En als ik al deze groepen wil zien zal ik ook geen enkel optreden volledig kunnen zien. Er zal natuurlijk ook met de compagnie rekening gehouden worden, want ik heb geen zin om er de hele tijd alleen rond te lopen.

Wat ik zeker en vast niet wil missen is Trentemoller en Nine Inch Nails. En misschien ook wel LCD Sound System. CocoRosie is ook fantastisch, maar die heb ik al 2 keer live gezien.
Absynthe Minded zou ik heel graag eens live zien, maar ik veronderstel dat ik daar nog sneller kans toe zal krijgen en daarom misschien beter naar Tool ga kijken.

Soit, we zien wel als we daar zijn. 😉