Leopard geïnstalleerd

Wouter Technology -4 Comments

Na de mislukte poging van vrijdag ben ik gisteren terug naar de Switch winkel getrokken. Gelukkig was het er een heel stuk rustiger dan vrijdag.
Heel blij was ik toen ik hoorde dat ze bijna door hun voorraad Leopard DVD’s waren, maar dat ik nog net op tijd was om er één mee naar huis te kunnen nemen en ook dat het querty keyboard dat ik wou kopen in voorraad was.

Foto van het doosje:
Leopard DVD

Eenmaal thuis gekomen ben ik onmiddellijk begonnen met de installatie (natuurlijk!) en minder dan een uurtje later draaide er een nieuw beestje onder de motorkap van mijn G5.

Foto van de installatie:
Leopard Installatie

Screenshot van mijn desktop na de installatie:
Leopard Desktop

Mijn eerste indruk?
Ik had vrij hoge verwachtingen, vooral omdat ik van Apple gewoon ben dat ze kwaliteit leveren. Leopard lost voor mij tot nu toe die verwachtingen volledig in, meer zelfs, ik ben onder de indruk.
Leopard lijkt op mijn PowerMac G5 minstens even snel te draaien als Tiger. Bijna alle applicaties konden simpelweg gekopieerd worden van mijn backup naar de Applicatie folder en werkten meteen.

Comments -4

  1. Waarom heb je in godsnaam die vreselijke Norton Anti-Virus draaien? Dat ding is zelf een virus. Alles van Norton overigens, op Windows als op Mac. Om maar tye zwijgen van het bedrijf zelf… valse viruswaarschuwingen de wereld insturen, de Mac community beledigen… alleen dat is al een reden om die troep gedandeloos te schredden 😉

    btw: Google Reader al eens geprobeerd. Na 3 jaar NetNewswire-fan geweest te zijn, nooit meer achterom gekeken. Handig, vooral als je op meerdere computers werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *