Op belicht.be, mijn fotoblog, staan intussen 5 foto’s van mijn reis naar Istanbul.

Dit is er eentje van:

Bosporus Edge

Mijn DSLR had ik niet mee omdat ik er niet mee belast wou zijn. Ik zag de reis namelijk als een ontspanningsreisje en ik wou ook wat rekening houden met mijn reisgezellin en dus niet de hele tijd bezig zijn met foto’s nemen.

Omdat het enkel de eerste 2 dagen droog gebleven is heb ik buiten weinig foto’s kunnen nemen. En voor binnen is mijn compact digitaal toestel niet echt geschikt. De meeste foto’s die ik binnen genomen heb zijn onscherp.

Resultaat is dat er niet echt veel foto’s overblijven waar ik content van ben. Op belicht.be kan je er dus toch al een 5-tal bekijken. Misschien volgen er in de loop van de week nog enkele.

Van volgende foto van de Aya Sofia vind ik zelf dat hij niet goed genoeg is om op mijn fotoblog te plaatsen. Ik vind bijvoorbeeld de struik rechts vooraan nogal storend. Wat vinden jullie?

Aya Sofia

Edit: Door het schrijven van deze post ben ik toch nog eens door mijn foto’s gaan bladeren. En voorlopig heb ik er nog eentje gevonden die ik wel de moeite vind. Hij staat intussen hier op belicht.be.