Ik ben al een tijdje aan het uitkijken naar een nieuw gsm toestel. Echt veeleisend ben ik niet. Ik hoef geen ingebouwde camera, geen mp3-speler en al die snufkes. Wel wil ik Bluetooth om handsfree te kunnen bellen in de auto. En, wat ik heel belangrijk vind, ik wil dat het toestel degelijk gebouwd en stevig is.

Er zijn natuurlijk genoeg toestellen die aan dat laatste voldoen, maar die hebben allemaal heel dure snufkes. Een heel goed voorbeeld vind ik de Samsung U600. Een fantastisch toestel, heel degelijk gebouwd, prachtige design. Maar bevat een 3-megapixel camera en een video- en mp3-speler waardoor het toestel meer dan 300 euro kost.

Toestellen zonder al die onnodige snufkes zijn een stuk goedkoper, maar zijn meestal van goedkoop plastiek gemaakt, voelen heel breekbaar aan en zien er ook niet uit.

Nergens vind ik nog een mooi toestel dat degelijk gebouwd is en dat gewoon dient om te bellen. Ik wil zeker een meerprijs betalen voor die degelijkheid, maar ik wil me niet blauw betalen aan snufkes die ik niet nodig heb.

Iemand tips?