Vandaag ben ik om half 6 opgestaan om met de auto naar Brussel te rijden. Op net iets minder dan een uur stond ik van Zottegem in Bosvoorde, met als resultaat dat ik om 7u al aan mijn bureau zat. Later vertrekken heeft als gevolg dat ik er waarschijnlijk anderhalf uur tot 2 uur op rijdt, dus héél vroeg opstaan is de boodschap.

Gisteren kreeg ik van mijn werkgever een voorlopige firmawagen, in afwachting dat de door mij gekozen wagen besteld en geleverd wordt. De frustraties die tot voor kort veroorzaakt werden door treinvertragingen zullen nu dus plaatsmaken voor fileproblemen.
Daar kreeg ik gisteren trouwens al een eerste voorproefje van. In de hoop om de grootste drukte voor te zijn, was ik om 15u40 vertrokken in Bosvoorde. Pas een dik uur later reed ik de ring op in Drogenbos, wat slechts een 8-tal kilometer van mijn vertrekpunt is. En op de koop toe begon het toen te regenen. Resultaat: 2 uur en 15 minuten om van Bosvoorde naar Zottegem te rijden!
Hopelijk kan ik deze middag al terug naar huis rijden en van thuis uit verder werken.

Technorati Tags: ,