Omdat het dringend tijd werd om deze blog een beetje meer leven in te blazen heb ik besloten om hem helemaal te vernieuwen.

Ik hoop dat jullie de nieuwe site leuk vinden. Alle commentaar, zowel goede als slechte, is altijd welkom.

De mensen die deze site volgen via de oude roller feed (https://www.wouter.net/wouter/feed) veranderen best het adres in hun rss lezer in deze feedburner url: http://feeds.feedburner.com/wouter.

Tenslotte nog wat technische info over de wijzigingen. Ik maak voortaan geen gebruik meer van Roller, maar ben overgeschakeld naar WordPress. Daarbij heb ik gekozen voor het Garland theme (is het eigenlijk de of het theme?), dat oorspronkelijk gemaakt werd voor Drupal door Steven Wittens and Stefan Nagtegaal.

Aangezien er geen java server vereist is om WordPress te draaien, in tegenstelling tot Roller, heb ik geen VPS account meer nodig en draaien mijn sites nu op een shared hosting account, wat een stuk goedkoper is. De hosting word verzorgd door een Zottegemse bedrijfje, Rackhost. Hun servers staan in een datacenter in Gent, wat een veel snellere connectie oplevert dan vroeger.